Adrian



Snart är han 8månader uj vad tiden riner iväg.......Här är han under bordet hos mommo o moffa hans favvo ställe, dit kryper han alltid :)

Jag och Adrian



här sitter vi då och gosas eller gjorde :)

Adrian fått en tand :)

Ja då har Adrians första tand kommit igår kväll märkte jag den en liten rackare som sticker ut där nere hihi...kan vara därför han har varit febrig och krinig...... Nåja nu verkar det bättre.

Tillbax till dagis mamma Emilia och hennes gulliga busfrön, Adrian har ju värdens lyx igentligen som är omringad av två brudar hela dagarna...fniss...

Jaha jag är inte så himmla aktiv på bloggen och när jag väl är det så har man inte så mycket att skriva ändå.....men försöker.

Ska försöka ta lite nya bilder bara jag hinner, tänkte försöka mig på att ta ett kort på hans tand :)

ha det bra alla läsare

Adrian sjuk :(

Adrian har haft feber och snorig till och från nu i en vecka, men natten till idag var nog himmla besvärlig för han altså.
han sov bara i min famn la man ner han brevid så vaknade han och var hysterisk, han snora och var skoll het

Så imorse så satt jag och försökte komma på hur jag skulle lösa dagen villa inte riktigt skicka iväg han till han dagmamma Emilia eftersom hon förmodligen skulle ha blivit helt slut då, och det vill vi inte eftersom vi behöver henne ett tag till :)

Men jag ringde då till min chäääf och berättade att Adrian då var sjuk vilket har gjort så jag har gått med ångest hela dagen (fast man inte behöver ha det) men eftersom jag jobbar där tillfälligt för att dom behöver extra personal just nu, men vad gör man?????....

Nåja min mormor erbjöd sig hjälp om det var så men hon klarar inte av han en hel dag riktigt, så vi får se hur det löser sig, han verkar ha piggnat till lite nu så.
Ska checka med Emilia vad hon tycker sen.

Nu ska jag fortsätta ta hand om min sjukling, men kommer att försöka få in lite bilder sen. :)

ha en trevlig kväll/dag

Adrian ch min första dag

Idag var det min första dag på jobbet och Adrians första dag hos dagmamman Emilia Nyman.
Det har gått bra för oss båda, glömde berätta att Adrian har ett sjuhellskottas tjut när han det inte blir som han tänkt .......men hon tog det bra och fick tyst på han :-) 
Så vi är nöjda med dagis mamman.

och för mig har det oxå gott bra faktist, känns rätt skönt att komma hemifrån och tjäna lite pengar, och fram för allt man fixar sig "snygg" på morgon och håller sig fräch tills man e hemma igen :) det händer inte hemma kan jag ju meddela....

Men vi har haft det bra båda två och kommer absolut att över leva dom här 2månaderna.

RSS 2.0