kvällsdopp :-)



ja min bror fick för sig att han skulle sätta skollhett vatten i polen, men det tyckte inte han var något problem eftersom det var så kallt ute....men mitt skinn var tydligen tunnare då (fast det inte ser så ut).....det tog säkert en kvart innan jag kom i helt...då hade han tröttnat och gått upp ett par gånger redan.

Fyllans fem stadier

Sitter här hos svärmor.....inte för att hon svär ganska knasigt att det heter så ....nåja det var inte det jag skulle skriva :-)
Utan jag,Elias och Adrian har lånat huset medans fammo och johan är på seglings semester, och vi har min kompis och hennes två barn här på besök från sverige......så igår kväll när jag skulle gå och sova så var jag så pigg så jag försökte hitta något att läsa.....så jag hittade en dassbok....dom är ju så roliga.....här ska jag skriva en sak jag läste som stämmer för det mesta in på alla......

FYLLANS 5 STADIER

första stadiet-SMART
Fyllans första stadium utmärker sig genom att du har blivit expert på allt som finns i universum. Du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt och personen som lyssnar har alltid fel. Detta  borgar före en väldigt intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.

andra stadiet-SNYGG
Andra stadiet börjar med attdu inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst för dom älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan lätt diskutera vilket ämne som helst.

tredje stadiet-RIK
Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga barbesökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full med pengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i det här stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du också att vinna alla vad. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar.

fjärde stadiet-ODÖDLIG
Du är nu redo att mucka gräl med vem som helst, speciellt dom som du har diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerlöst är att du är odödlig, inget kan skada dig. I det här stadiet kan du också gå fram till alla äkta män vars fruar du vet älskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dom på boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, eftersom du fortfarande är smart, rik och du är otroligt mycket snyggare än dom på alla sätt och vis.

femte stadiet-OSYNLIG
Dettta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan danska på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan eftersom ingen kan se eller höra dig och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

efternamn koll

jag hade så roligt sist när kollade namnen hur många som heter vad....så jag prövade med efternamn.....kan ni förstå att folk heter som Kerstin, simon Raymon osv i efternamn

så jag kollade upp lite då......på skoj(satt till 2på natten).....

EFTERNAMN

419st Simon
34st Raymond
478st Elias
167st Adrian
0 med mitt namn då förståss


och sen så spårade man ju ur lite då och börja kolla massa sjuka fula ord som

5st Hora
50st Fan

sen orkade jag inte mera, hittade inte resultat sen mer.....men roligt onödigt vetande


gå in på

http://www.scb.se/templates/Namnstatistik/NamnSokResultat____50725.asp

om ni har tråkigt själva någon gång ;-)
eller bara sugna på att veta.


oves loven



Här är den mopen ove körde med före sitt ya köp då......kan ni fatta att den här går framåt????? ;-s

Min brors senaste köp



Min större lillebror köper allt som man kan sätta bensin i och ta sig fram på så från en gammal vespa som jag oxå har på bild här....till den här läcker heten måste jag säga.....jag tycker den är rätt häftig faktist......men så fick han ju ge pengar för den oxå fast inte så farligt........

Adde



Ligga på mage är inte Adrians bästa syselsättningar

Elias och min lillebror



skitungarna :-) Elias och jim

Adrian i gåstolen



Han älskar att var där.....

namn koll

Jag kollade lite på hur många det finns som har samma namn i våran familj inom sverige som e folkbokförda där.

-Ann-catherine finns det 65st kvinnor och 0 män :-)
-Simon finns det 26926st män och 4st kvinnor :-D
-Elias finns det 11384st män och 2st kvinnor
-Adrian finns det 3954st män och 3st kvinnor

katterna
-kavvi är helt ensam om sitt namn
-Kicki finns det 570st och 0 män

bara undra
-kim finns det 2359st kvinnor och 8324st män......så det är vanlogast som kill namn.
 

år 2005 så döptes det 995st till Elias
dom har inte uppdaterat sidan sen 31december 2007 så Adrians namn kan jag inte kolla än.
men år 2007 så döptes 257st till Adrian

ganska roligt att kolla sånt där.


Lite om Adrian

Adrian har börjat kunna lite saker nu
som käka lite matportioner och svänga sig från rygg till mage, gå i gåstol och hoppa i hoppgungan.

han är lite tidigare än Elias på dom sakerna, men hoppas han inte börjar gå lika tidigt :-)

Adrian käkar



han har fått börja med lite smkaportioner eftersom han var så kraftig som dom sa på BVC.
Så här käkar han majsgröt som han älskar, men det är lite svårt för han att veta hur man ska få maten från skeden när man inte ska suga....därför är man så här söt när man käkar :-)

Adrian äter gröt


Adrian



Adrian är nu 3månader och har kommit underfull med att gåstolen var en praktisk grej, han kommer bara bakåt än så länge

RSS 2.0