Elias charmar inför julen



Här fick jag av Elias som han har plockat från buskar här på gården, faktist jätte fina tycker jag dom kommer jag att torka så man kan spara.
Han e ju bara sååå söt, jag tjuvkikade lite på han i köks dörren medans han plockade han sa till sina vänner -titta så fina "blommor" dom ska mamma få, det är buskar förklarade hans mycket äldre vänner men Elais temprament är inget man ska leka med. Rasande som han blev så plocka han ilsket en lite kvistar bytte ut vissa som inte passade in och när han sen stog och beundra dom så var han nöjd och kom springandes upp med den fina busk buketten.

Fram "steg" för Adrian



Här håller Adrian på lär sig krypa, det går jätte bra om det typ är en kattunge framför eller hans älskade hellekopter han köpte för 30kr, för då blir han så till sig och glömmer bort att han inte kan krypa än så han slänger sig fram och tar något "steg" sen sätter han sig på sin trogna lilla rumpa igen....

Julen räddad



För någon månad sen så trodde jag att vi kommer inte ha råd med julklappar till barnen iår :-( men så vände det första gången då det ringde och jag fick komma på jobb i två månader _.~~^¨*'-._.-JIPPI -._.-*'¨^~-._  och sen kommer vi till bilden här då......nu ska vi se det var i går tror jag ...hmmm...jo det var det som min granne ringde och sa att dom hade 100kr vecka på brio butiken i tumba ?????? va jo 100kr på över hälften av butiken NYA fina stora saker....allt på bilden köpte jag för 400kr.....japp det var inte mycket så var julen räddad lite till.....ska dit imorrn och köpa 2jul klapapr till nej 3st blir det.

herregud för att komma hem :-/

Kom hem igår med sena båten, tänkte guud så skönt att få sätta sig i soffan och glo på tv, sen ut imorrn med barnen.........ELLER HUR????? neeee så var det ju inte riktigt utan när man kom halvägs i trapphuset stank det kattpiss och när man öppnade dörren så kom det som ett stort moln rätt i nyllet med kattkiss.....hmmm simon tyckte inte det luktade (han har INTE rensat lådan ALLS)....nåja sen skulle jag lägga Adrian i sin säng men det funkade inte heller för där hade katten fött kattungar för 2veckor sen (ingen som rensat bort det allt blod och skit) bläääää.......jaha disken var odiskad och jag orkade inte börja med sånt direkt så sköt upp det tills idag......

Inte för att överaskningarna var över direkt....utan när Elais skulle gå på lilla toan för att kissa, så sa han att han inte kom in dit så jag gick för att titta....där la det drivor med soppåsar som stank......(vilken ordningsam karl man bor med)

Nåja det var städat och fint sa han så jag kanske bara är pedant???

bad killarna



Adrian älskar att bada, elias är det inte lika lätt att få i badet men är roligt bara han kommer sig i.

Bad dags hos mommo o moffa



Jo Adrian undra om storebror faktist är så slug nu.....hmmm ne kan meddela att han halkade omkull och plaska rakt ner i baljan under vattnet med hela kroppen som inte var så himmla poppulärt

jag bara måsta :-)



Sorry men jo jag vet att jag vill ha en tjej men det är inte så farligt som det ser ut (jag klär inte Adrian i flick kläder, det var bara denna gång)

Jag bara måsta, är han inte sööööt

jobb :-D

Ska jobba på EL AB i nov-dec igen ska bli såååå skönt och roligt......Vart så glad när han ringde och frågade mig om jag villa vara där i jul igen :-)

MEN det e ett bekymmer, har ingenstanss att stoppa Adrian stackarn...sisst var han ju i min magen ju ;-) Elias ska va hemma hos pappa Simon.

Jo det finns barnflickor men det blir inte mycket pengar kvar till oss då av lönen.

Nåja det brukar ordna sig, nu ska jag köra mitt 30min kvälls pilates pass.

regnar och allt bara skit nästans

idag har det regnat och blåst storm hela dagen, jag fick inte sova inatt för barnen sov dåligt så man är almänt hängig och trött.....Har inget att skriva igentligen men gör det ändå, det har bara hänt en bra sak idag som pigga upp tillvaron :-)

Adrian skriker och vägrar sova Elias och jim spelar holi och skriker när dom leker, jag känner mig som jag var på värsta festen igår fast jag inte var det......

Nä nästa helg ska jag ut om det e så att jag måste anlita en barnflicka tills dess :-)

går nerför :-)

Den ända gången man blir lycklig över att det går nerför är när vågen visar mindre än sist man stog på den :o) Jag har lyckats ta mig ner 3kg på en vecka och 5cm i midjan....skiiit lycklig och fuskar jag inte alls hela nästa vecka kan det ju inte bli sämre...fuska vem sa det :-/....????? okej jag har väl käkat någon kaka och svepte ett glas mjölk men inget mera eller jo lite ostbågar slank det ner oxå men sen var det inget mer.....eller jo jag skippade träningen HELT idag inte i morse eller ikväll är såååå trött idag, hade en sömnlös natt.

Men nästa vecka ska jag skärpa till mig eller från och med imorgon då. För att nå min mål vikt så har jag kvar 8kg kvar :-/
Nej nu ska jag sussa lite så jag årkar träna lite imorgon innan barnen vaknar.

RSS 2.0