Det var länge sen

Jag har haft ganska ont om tid på senare dagar, Men idag tog jag mig lite tid eftersom man måste ju betala lite räkningar oxå.....Simon jobbar två skift idag från 6.00-23.00 så jag har varit med barnen själv medans jag har ignorerat min feber, jag steg upp med 38,7graders feber i morse när telefonen ringde så där lagom 8...det var min granne som undra om jag skulle haka med till tumba på en sajtsing genom butikerna....ja vist tänkte jag innan jag kände hur det buta i huvudet och kroppen bara skakade......men jag måsta ju ändå upp och gå med Elias till dagis och Adrian på 3månaders spruta.....

Jag klädde på mig och ungarna medans jag blunda för allt skit som ligger i hela lägenheten och lukten ja den fins det inget namn för.....så när jag väl hade lämnat Elias och satt mig ner för att vänta på bussen så kändes det som hela salems centrum snurrade.....så kom bussen som då var en gammal buss med trappsteg som man ska dra upp vagnen för...NICE.....väl i Tumba så kom jag över den värsta febern kändes det som, jag köpte ett varsit klädes plagg åt barnen på rea och ett par mjukis byxor till mig....kan ni tänka er att det var storlek XS på dom...dom måste ha sytt i fel storlek eller så är det en väldigt stor XS......

Nåja efter tumba visiten så åkte jag hem med varorna och gick ner till vård centralen med stackars Adrian som skulle få 2st sprutor....den första gixk bra men den andra var bara för mycket......han vägde 6835g så han växer allafall....väl hemma efter att hämtar Elias tänkte jag att dom skulle sova så jag fick vila lite...febern hade inte rört sig det minsta.....men Elais käkade lite sen somnade han på soffan...YES bara Adrian kvar då....hmmm ne han hade inte planer på att sova han hade ju ont i benen efter sprutorna så jag fixk trösta han länge......sen när jag väl fick han att somna så vaknade ju Elias då förståss.....så jag beslöt mig för att sluta försöka vila så jag började reda upp lite i lägenheten så man slipper göra det imorrn, så nu har jag bara att skura golven till sen ska jag gå och lägga mig för nu sover båda ungar entligen.....GOD NATT

en oturs kisse

Vi har tre små kissungar, Men det finns en av dom dom alltid har sån himmla otur. han har blivit utsatt för frisören Elias, och hamnat i toastolen.

Altså det var så här jag klippte Simon och Elias en dag och sen när jag var klar med det så fick Elais för sig att han skulle klippa katterna oxå.....så han var försvunnen en stund och så hörde man ett ylande från en katt och kort därefter från Elias, jag rusa iväg dit för att se vem som var mest skadad och vad som hade hänt.....jag ser katten springa runt på golvet med en sax fastklämt i skinnet, jag kollar lite snappt på Elias ögon fall den skulle ha attakerat han där sen tar jag itu med katten.
När jag fick loss saxen från katten så srang den snapt och gömde sig (stackarn).....undertiden så fick elias sig en utskällning och besöksförbud på katterna.

Katten fick inte skador vad jag såg, Elias hade lite klös märken på magen och armar..

Ja så var det det med toan då, Elias kom till oss en tidig morgon och sa att katten ligger i toastolen, simon kutar dit för att kolla om den lever...undertiden frågar jag Elias opm den var där eller om han möjligtvis har med olyckan att göra....nä den gick på kanten och så puttade jag bara lite på den så det var inte jag......hmmm nähä inte????.....nåja katten levde för Elias hade tagit upp den därifrån.......Och det var förståss samma stackars kisse.... Han är numera försiktigt när han hör Elias närma sig badrummet...men vågar komma fram till oss snälla människor.....

Så får se vad som händer här nest.

Utkast: Nu har ...

Nu har det äntligen kommit lite regn, då kan man passa på att rensa barnens garderåber och små plocka i lådor utan att ha dåligt samvete att sitta inne....Elias villa inte gå till dagis idag så han fick vara hemma, hans anledning till det var att han var ju faktist där igår ocha tt han inte skulle ha tid idag att leka för han håller på skriver en önskelista till tomten :-)

Elais har önskat sig nu en pirat kikare och en gitarr typ en månad tillbax. Jag försöker förklara att man får önska sig av tomten eller tills man fyller år, då är det närmre tills tomten kommer.
Så han sitter och tror att tomten kommer vilken dag som hälst med hans saker han önskat sig :-)......jag har försökt förklarat att det ska snöa först och bli kallt ute inan det ens närmar sig jul....ja men det kan ju inte ta så länge tills imorrn kanske tror han......

ja vad ska man säga

Idag så skulle Elias storstäda hemma eftersom faffa skulle komma på besök eventuellt imorrn, okej det var bara att hugga i, något fusk fick man inte försöka med.
Så Elias slet och drog i alla mattor som flög ut på balkongen som jag då fick skaka och hänga upp, vi plockade upp alla saker på sina platser och började dammtårka med varsin trasa.
Vi kunna inte damsuga för Adrina tuttade, så det blev att sopa. Sen skulle golven skuras när vi hade allt det på gerj började vi tvätta alla sängkläder från mamma och pappas säng för kissungarna har bott och kissat i den överallt.

Vi tvättade täcken och bäddmadrass för att sen hänga den på tork, medans det tvättades så lade jag dit nytt rent och bädda sängen gick därifrån.
Elias hjälpte mig fånga in alla katter för att sen stänga in dom i badrummet, för att dom ska lära sig gå på kattlådan.
Elais frågade givetvis varför dom inte fick vara i våran säng mera och kissa och sova, det är inte så frächt när dom gör det katter ska gå på kattlådan, Jaha sa Eliás och fortsatte, Sen skulle jag börja ta in alla mattor och lägga på plats när jag hör Elias säga
-Så mamma nu e jag klar
-klar??? vad har du gjort då??? sågixk jag för att se vad han var klar med
-NEJ vad FAN har du gjort unge???
-så får man inte säga fan altså, jag har kissat
-jo jag ser det men du har ju kissat i hela sängen
-ja du sa inte att jag inte fick kissa där
-hmmmm jäkla unge tänkte man då

så var det bara att börja om med att städa upp sängen in med nästa lass i maskinen, och ut med bäddmadrasen och sen vänta på att det förat lasset ska tårka.....hur kan man vara så "smart" påhittig vid den åldern???? VA...ne jag tror jag går och lägger mig....på soffan då förståss.......

go natt sov så gott i era frächa sängar, jag ska ligga och snusa i en kiss säng

sötisarna

sötisarna

här är du våra "tvillingar" Elias och Adrian fick stå ut med att när mamma skulle gå och shoppa sommar kläder till dom så fick dom ha lika det var ju så himmala sött tycker jag.

Elias nya säng

Elias nya säng

nu är Elias nya säng på plats, jag tog och fixade om sänghimmeltyger, så han fixk ett litet krypin under sängen.

Adrian Erik Pettersson

Adrian Erik Pettersson

Dopet

Dopet vart bättre än planerat, Adrian var nöjd in i det sista i kyrkan. Och hans kusin Joel sjöng så himmla fint för Adrian i kyrkan, trollmors vaggvisa.
Jag ska sätta in lite kort sen när jag har fått dom på datorn.

Måste passa på att tacka
Jenny och Joel för sitt framträdande med sång och musik
mamma och pappa för husrum och hjälp
britt och johan för sitt/mat platser
Mange och madde för lånet av tältet
Anna för dom fina tårtorna
Caroline och kim för att ni ställer upp som gudföräldrar
Kina som lagade molnet
rosanna som hjälpte till med dukning
och alla ni andra som kom dit tack för en fin dop dag

RSS 2.0