färgat håret

ja jag tänkte att nu måste jag göra något åt mitt slitna utseende eller vad man ska kalla det, man har ständigt håret uppsatt och osminkat till sina pösiga slappa kläder.
Eftersom jag nu på måndag äntligen ska få börja jobba så har jag handlar lite "nya" kläder åt mig på myrorna och tradera, jag har köpt 4par jens och en massa tröjor och tunikor ungefär 20plagg så runt 25plagg kan man säöga att jag köpt "nytt" till min garderåb och det har kostat mig 400kr räknade jag ut.

Jag tycker det är roligare att gå på myrorna och kika än att gå på h&m eftersom man får ju så mycket mer för pengarna, dom hade till och med rea där nu denna vecka, man får 3par jeans för priset av 2

nåja men tillbax till det jag skulle berätta, jo jag färgar håret Blond ska jag bli igen, men så såg jag mig i spegeln och det såg ut som ett desperat försök på att se ut som en fjortis :( eller så e jag inte van.
Men jag har funderat lite och jag ska offra mig till en frisör sen när jag fått min första lön jag vet precis hur jag ska klippas och färgas, det kommer bli mörkt och kortare....oj oj får se om jag vågar.

Nåja idag fyller brorsan 18år tänk han lillplutten har blivit stor :) jag och min syster ska åka till åland i helgen och fira han tänkte vi, simon och elias stannar kvar här han hade lite pluggande han skulle göra.

Men nu ska jag fixa håret lite och försöka vänja mig med det ljusa håret.

tänk att hamna i den sittsen

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4398626.ab

jag måste ju bara visa, tänk om man skulle få så många på en och samma gång ojojoj

fyy vad hemskt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4449698.ab

fattar inte att det kan hända så hemska saker med oskylldiga små liv :(
man ska inte läsa sånt här man blir så deprimerad och ännu mer vaktsam till sina egna barn.

Adrian börjar på dagis 2 mars

Oj vad tiden går, den 2mars ska jag börja jobba och Adrian gå till dagis för första gången i sitt liv. han kommer att få gå på ett litet dagis hos moud det är Elias gammla dagis som vi var mycket nöjda med, och nu har Adrian turen att komma på samma :)
jag och barnen ska dit och hälsa på på fredag dag och leka med dom enstund, hon villa träffa Elias så jag skulle måsta släpa med han då :) men det blir roligt.

Så nu snart börjar vuxen livet för mig då :D ska bli sååå skönt att få känna sig vuxen att lämna barnen på dagis och ta buss och tåg på jobbet och sen sitta där en hel dag för att sen hämtat dom små liven från dagis.
Nehe nu orkar jag inte sitta här ögonen håller på faller ihop så godnatt på alla ni vuxna personer och barn :)

bussresa :(

ja den sööög  alltså här har man sett framemot en chopping resa då i fyra veckor och när vi kommer fram till rönninge station och sätter oss på bussen så stiger den ena pansionären efter den andra in....till slut så var den fullsatt med sånna det var ingen förutom vi som var under 60år :(

Nåja det var inte det värsta på resan utan sen satt han i gång en film som handlade om film som arne waise har gjort?????
som tur var satt jag med ryggen till tvn och slapp se men så var det ju full volym på den istället eftersom dom som var med kanske inte hade så bra hörsel då.

men sen åkte vi till en gammal kvarn som dom byggt om till en restaurang och pub väldigt fint faktist, MEN vi satt oss ner och en gubbe kom och skulle precentera sig jo det gjorde han men 3timmar senare så hade han hunnit pratat om ull täcken och bäddar, så nu kan jag allt om det man fick även köpa en ullbädd för 10.000kr :/ NEJ TACK.

sen äntligen åkte vi till NISSES för att få choppa i bara 2timmar :( men när vi ivriga små ynglingar knuffade oss förbi dom sölande pannshisarna så vart man hur besviken som helst....VILKEN SKIT BUTIK...bara massa skit och dyrt inte alls som man hade blivit informerad om.

Nåja ja jag handlade för 520kr
-2st myggnätssänghimmlar
-2st nätkorgar att ha leksaker i
-en rulklväska som ser ut som en bil (hummer) till elias
-en stor boll till adrian
-2st blåa blomkrukor
-en tröja till mig själv
-näsdukar
-små kockosbollar
-2st tröjor till adrian
-ett par tå strumpor till elias
-två par vantar och en mössa
-en mössa och halsduk till adrian
-en sån man lagar egna isglassar i
-såpbubblor
-och ett ägg man skulle lägga i vatten och om 1-2dygn skulle det ploppa ut ett djur därifrån.

tror det var allt.
det där ägget blev det jobbigt med Elias sitter och glor på det och är arg för att det aldrig kläcks.
Adrian fattar inte att han har fått saker, han är mest lycklig över toaborsten han fick igår.

Simon fick vara utan helt för det fandes inget till han.

Men efter det så stannade vi till vid en gigantisk kyrka, det var olika sektioner för olika tillställningar, det var en för begravning en för bröllop en för dop och en allmän och så hade dom lekrum i kyrkan oxå, den dop delen var jätte mysig.

Men sen äntligen åkte vi hemåt.

vet ni vad det här är????


det är ju klar ni vet....en sån alla har hemma ståendes iett hörn brevid toaletten eller någonstans i badrummet.
Då är ju er fundering varför har hon lagt in en bild på det då?
Jo det är så här att min Käre son Adrian är frälst i 2saker den ena är ju då hans snuttis, men den anndra är en sån här som vi ANVÄNDER på toan hjuu bläää (han suger på den)
han står ständigt utanför toan och skriker för att han inte får leka med den, så fort han har chansen så springer han efter den. Det är offtas när Elias eller Simon vart på lillatoan (för dom stänger aldrig dörren)

Så min genealiska lösning på detta var att köpa en NY egen borste till han, eftersom barn är inte intreserade av det dom får leka med så han kommer ju tro att jag tagit ut den från toan och gett den till han, sen tynar det intresset bort från han och den där borsten får hitta en ny kompis att leka med.
Så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med lite musik,sudoku och en cider. Ska ju till västerås imorrn :)
gonatt ha en trevlig kväll

vhihii :D snart bussresa

Jag och Linnea ska åka på en liten tant bussresa ner till västerås, det är altså en choppingresa kan man säga, vi ska till ett varuhus med ALLT i som är huuur billigt som hälst.
Grejen är den att det ska bli skönt att få komma bort hemmifrån bara jag och en kompis utan barna och män, bara vi :)
Det kostade 100kr då ingick ju då resan dit och tillbax +mat för hela dagen.
Sen tänkte jag bara ha med en 500kr eftersom vi inte har så mycket att spendera och vad jag ska köpa för det har jag ingen aning om men det finns väl något.
Men det kommer jag förmodligen skryta med här sen :)

Den underbara dagen är nu på Tisdag vi åker med bussen från rönninge 7.50 och kommer tillbax någon gång efter middags tid.
Vet inte varför dom har ordant sån resa om det var så att varuhuset skulle stänga eller om dom brukjar ha tant reser till mysko ställen vet inte riktigt, det var nämligen linnea som fick i reklamen reda på det, eftersom vi har INGEN REKLAM TACK!!! på dörren så viste inte jag detta fören hon sa det till mig, då kom vi på den knasiga iden att vi skulle ju kunna åka bort för en dag bara vi....kunna fixa sig på morgon och åka iväg och känna sig fräch en hel dag (eller tills man kommer till the big thing :))

nä men det kommer säkert bli roligt, så om jag inte svara i luren på tisdag så vet ni att jag sitter och slappar i en svettig buss med linnea och fullt med panchissar.

på bio---BOLT



Ja det var i lördags som jag, simon och Elias var på bio i jakobsberg.
barnens faster Jenny och kusin Joel kom för att schoppa på ikea och ta hem faffas bilen, så vi mötte upp dom i cityterminalen för att sen köra till moster Rosanna.
Där vi tog farväl av den korta vistelsen med faster och kusin, och dom begav sig för att vandra på ikea.
Vi lämnade lille Adrian hemma hos moster och Daniel medans vi gick på bio.

Ja det var ju Elias första bio besök så det var lika pirrigt för oss som för han fast kanske inte samma pirr :)
Vi köpte poppcorn och dricka ocg fick plats tredje raden bakifrån och längst ut på kanten vilket var bra.

Några dagar innan bion så hade vi sagt flera gånget till Elias hur man betert sig där inne, man får skratta och prata tyst men inte hoppa från möbel till möbel eller skrika och vara allmänt olydig...ja men det skulle han klara av.
Så när bion väl började blev han så stum av den stora ljudliga bioduken så han åt varken godis eller drack något, men sen släppte det när det kom reklam om vad det finns för filmer.
Oj superhjältarna den har jim, oj mamma titta ice ace den har jag fast den är lite repig, MADAGASKAR den lånade jag förut...allt det var ganska ljudligt...men det gjorde inget.

Sen under filmens gång så skrattade han och var väldigt stilla...men sen när det var en halv timme kvar så då hade blivi för länge....då brast det.
Han klättrade mellan möblerna och tänkte kassta poppcorn på dom anndra, så simon gick och kissade med han så han skulle få röra på sig lite.

sen på väg hem orkar jag inte yttra mig den dagen vill jag bara glömma....han var högljud

70-talet



Altså nu är det så att simon och jag är bjudna på fest med 70-tals tema vilket jag tycker ska bli sååå roligt.
Men då var det ju det att man ska hitta klädsel att ha på sig.
Jag tänkte mig något som brudarna i abba (vilket faktist är snyggt) men så tänkte jag man ska ju inte försöka vara snygg utan man ska vara den fulaste dom sett.
Så simons utstyrsel skulle kunna vara något liknande som han till vänster har vad han nu heter (han med hängselbyxor) då menar jag allt han har på sig.

Nä men om någon har lite 70-tals kläder undan stoppade och inte vill ha mera så kan ni väl skriva det till mig då så kan man kika på det om vi kan få eller köpa något.

jobb :) :D

igår sökte jag typ 15-20 jobb vet inte ens vad det var för olika jobb, så ringer det runt 18.00 och det är ett jobb :) jiha.
jag ska dit ikväll och bli lärd vad jag ska göra det är nämligen så att det är mitt gammla jobb fast en annan arbetsuppgift.
En lång histora kort.

När jag jobba som säljare för städmaskinen så måste man få in minst 50 namn/besök och man hade tre besök/dag så 150namn då/dag, och så fick boknings tjejerna/killarna lapparna och skulle boka in fler besök på dom då och det är det jag ska pyssla med nu då.

Det bästa är att jag kan vara hemma och jobba behöver inte åka någonstans.

berättar mer sen måste sticka nu

hejs


Utmanad

Utmaningen: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 (eller minst 4) personer som du utmanar.

1.går och plockar (städar) hela tiden lite för nogran kanske. tycker om när det är rent och saker på sinna platser.
2.är lite dålig på att anta utmaningar här på bloggen (ska bättra mig)
3.Försöker "gå ner i vikt" få mindre mage. men kan inte sluta äta godis.
4.Har lagt in en hormon spiral nu först, men den kommer inte bli så långvarig :)
5.har behov att hitta bortskänkes saker på blocket, men dom 2 senaste fynden var skit bra (3 delad garderåb med spegel dörr på ena mycket frächa, 2st läder fotöljer med fotpallar (ska fixa bilder hit sen)
5.bakar rätt mycket,vilket för oss till punkt 3,
6.hamnat i en liten sudoku fas, men ack så roligt.
7.försöker få gå utbildning men komun är för fattig :(
8.kommer inte på mera.

jag utmanar
Emilia
Alexandra
Rosanna
Madde




Stor skillnad på barn

Altså när Elias var liten så behövde man aldrig fixa "barnsäkert"  han var en så lugn och rar liten bebis som inte ställde till med mycket bekymmer.
Men nu fyller han snart 4år och är inte så lugn längre han är INTE snäll med sin lillebror ibland kan det finnas stunder, sen skriker och sloss han ganska mycket med oss alla i familjen, lyssnar det ordet vet han inte att finns.

Och så har vi lilla Adrian då som snart fyller 1år oj herregud blir han 1redan...nåja han då är ju rena motsattsen till vad Elias har vart, om han traskar in i köket då så öppnar han alla skåp han kan och kasstar ut ALLT rensar totalt slätt, han sitter där och hivar allt som finns i skåpet över axeln sen när det är tomt tar han nästa skåp och så gör han.
Sen när man går dit och ska städa upp då poassar han på att krypa till nästa rum och göra samma sak där....altså nä jag gör inget annat än städar.

Men då borde han ju lugna ner sig sen då mot 2-3års åldern kan man ju hoppas.
Men dom är ju våra älsklingar ändå :)

Jag ska försöka ta en före och efterbild någon gång när jag kan låna en kamera eftersom våran har blitt trasig :(

Och en sak till nu är kl:19,35 och inte en unge som är vaken, båda somnade efter badet för en 15min sen dom brukar vara vakna till 21.00 (då natta elias) Adrian somnar först runt 23.00.
Så nu ska jag passa på att städa upp överallt så är man ikapp och hinner lättare med imorrn haha.

RSS 2.0