Tutten kanske bort nu :-)

Elias steg upp tidigt den Tisdagen den15 Januari som vanligt och fixa och dona lite för sig själv innan han väcker en. Han börjar dagis kl:9.00 och hämtas sen kl: 14.00, men den här dagen skulle förändra Elias liv utan hans tillåtelse, han brukar nämligen kassta omkring sin napp när han tycker att inte behöver den just då, och har man inte sett på så vet bara han var den kan vara.
Så när vi hade stigit upp och gjort oss klara för dagis så skulle ju dun dun och kudde med till dagis, men jag frågade vart han har gjort av den han kom inte ihåg så jag sa att jag ska leta efter den idag medans du e på dagis, det gick bra.
Sen när han var på dagis så stor städa jag hela lägenheten och hittade absolut inte hans napp, inte någon stans.
När han kom hem så kom han ihåg att jag skulle söka dun dun så han frågade ju efter den givetvis, jag visste inte hur detta skulle sluta. Jag sa att jag hade sökt överallt i alla rum och hittade den inte, jag föreslog att vi skulle leta tillsammans i hans rum i alla lådor bland alla saker, när vi hade gjort det utan resultat så acepterade han det då för stunden.
Men det var kvällen sen som vi inte såg framemot alls, men sen när kvällen väl var där så satt han och såg på totte och skulle somna han frågade efter den flera gånger och vi påminde han vad som hade hänt med den.
Vi hade hittat 3st anndra tuttar i hans rum när vi städade så jag sa använd dom annars, men nej dom dög inte bara att hålla i.
Så klockan tickade förbi 23.00 han hade inte somnat än, han gjorde flera försök med dom anndra tuttarna men gillade inte dom han bara grimaserade och sa uch blä,
Sen somnade han till slut.

Så nu då fredagen den 18 januari, så har vi inte ännu hittat tutten, han frågar nog efter den på kvällen men kommer på sig sen att den var ju faktist borta och acsepterar det, men det enda är att han somnar aldrig det tar hur länge som helst innan han somnar när han inte har tutten.
Men han har sin kudde utan den skulle det absolut inte funka tror jag.

Det som är värst nu då är om han faktist hittar tutten, så jag ska ta och gå igenom rum för rum gätte noga när han e på dagis, och hittar vi den så åker den till soporna.



Kommentarer
Postat av: Rosanna

:)

Låter perfekt att den försvann. Och han börjar bli så stor nu att han förstår hur saker fungerar.

2008-01-20 @ 19:24:09
Postat av: Jenny

Joel kastade ut sin tutt genom sovrumsfönstret. Då såg jag min chans och sa bara "hoppsan! Ja.. nu är den borta!" Han såg lite förvånat på mig, kollade ut genom fönstret och sa "borta"! Sen var det inte mer med det.
Hoppas han inte hittar tutten nu, men då får du väl övertyga honom om att nu är det så längesen den försvann och nu är han så stor att han inte behöver den mer!

2008-01-22 @ 12:35:47
URL: http://jeneli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0