vårstädat

Nu har jag vårstädat i köket, badrummen och i sovrummet.....och i Elias rum o vardagsrummet blir det ju det när man får sätta tillbax alla möbler efter omtapetseringen.....han killen var här i dag hela dagen i morse var det bara jag och Adrian hemma det gick bra medans han rev ner dom gammla tapeterna, sen la jag ut Adrian i vagen för att sova då störde jag han i hans arbete med lite skit prat, men det var bra sa han då går jobbet fortare.....så jag prata på och han slet som ett djur.

Sen gick jag iväg med sovande Adrian i vagnen till BVC för 1års kontroll, stackarn fick 2st sprutor....sen tog jag Elias med mig hem på samma gång när jag ändå var i närheten, vi traskade hem och gick in för att käka lite.

Då hade han börjat att tvätta allt som skulle målas med något som stank fan och inte var bra för barnen, så jag klädde på ungarna och traskade iväg ut i den fina vårsolen och njöt över mitt snart fina vardagsrum.

Efter ett tag blev Adrian trött och somnade i vagnen medans jag o Elias fortsatt att sitta i vårsolen, sen blev han hungrig så jag släpa upp stackars Adrian för trapporna i vagnen så ungen bara stutsa i varje trappsteg, men han sov vidare.

Väl uppe så fick man inte röra lister för dom var nymålade så jag stängde in målaren (Jimmy tror jag han heter) i vardagsrummet och Elias rum och började med maten....Adrian vaknade och var tok galen Elias var oxå det redan hungriga stackare......det blev hemlagade klyftpotatisar med lövbiff.

Så nu har ungarna somnat och alla rum är städade så nu smiter jag ut till förådet och röjer det sissta....sen ni ska ni få bilder förmodligen fredag kväll (sent) eller söndag.

Kommentarer
Postat av: Fammo

Spännande at få se bilder snart! :-)

2009-04-03 @ 20:39:51
URL: http://www.britt-hoftled.blogspot.com
Postat av: L.

Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök:) Tack!

2009-04-03 @ 20:47:28
URL: http://picturesofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0