Adrian till sjukan igen

Idag så fick jag spunk och ringde till vårdguiden och frågade om det var normalt att ett barn som för en vecka sendan trillat ner från 1,5m hög säng, som har bara varit gnällig sen dess...han har ju ont det är ju helt klart eftersom varje gång man lyfter han så kurar han ihop sig och tjuter till, han sover väldigt dåligt och är almänt gnällig bara....så jag ringde vårdguiden.

Dom sa att det var konstigt att dom inte röntka han då när han kom in akut, så hon koplade mig vidare till närmsta akut där dom i sin tur tyckte likadan och koplade oss vidare till näraukuten för barn i solna på astrid lindgrens (dit vi var första gången)
då fick vi en tid samma dag idag då kl:12.30 då var klockan redan 11.00

Så när vi kom dit så gick vi in till en doktor hon klumade och kännde på han...han yla till och hon skickade han till röntken.
det gick ganska bra han la i stilla för det var ju intresant med lampor att kika på.
Sen fick vi gå tillbax till den första doktorn och fick se bilderna och höra beskedet han hade brutet nyckelben....
så då är frågan VARFÖR dom inte kunnat ha röntkat redan då vi kom in så man hade vetat att man skulle vara försiktig med han så det hade lekt fortare.

Nåja det ända positiva med den här hendelsen så är att han har haft så ont i armen när han skulle krypa så han har gått hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Fammo

Oj oj, stackar lilla vännen! Ni måste va försiktiga med honom! Pussa honom från Fammo!

Läste du min blogg den dagen Simon fyllde år?

2009-02-01 @ 10:29:32
URL: http://www.britt-hoftled.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0