Bästa morgonen hittills :/

Denna dag har INTE vart bra alls, kanske jo neee inte någonstanns alls.

Det började med den morgon pigga Adrian då som ALLTID stiger upp runt 5,30 Jag går och lagar en flaska välling och lägger han sen i våran säng för att att få dricka upp den (med hopp varje gång att han ska somna om) men när flaskan är tom så lyser han som en sol och ska upp och leka direkt, men itne ensam ska du tro....nej nej inte som Elias brukar.

Så han tar och bajsar ett varmt ljuvligt stort lass i blöjan som han sen trycker upp i ansikte på en så man inte ska missa vad han gjort, så då går man och byter (Simon byter om jag inte sovit) sen lägger man sig ner i sängen och hoppas på att han kan leka själv en stund till KL:7.00 hahah... Det tycker inte han, han börjar med sina knep att få upp en INTE skriker eller gnäller som en normal bebis utan han kan
  1. peta en i ögonen, lyfta på ögon locken
  2. bita en på hela kroppen
  3. slå en i huvudet med hårda föremål
  4. slita en i håret
Sen när man försökt tagit skydd under kudden och lindat runt sig i täcket så mycket det går så ger han sig och går och väcker brosan istället, som då i sin tur kommer och gör sinna försök på att få en ur sängen....

Då åter till i morse, Elias satt i fotändan av sängen och gnällde och gnyla dom jobbigaste ljuden man kan tänkas höra...han skulle ha sina jobbar hanskar KL:6.00 på morgonen ??? han var hungrig (fast han annars tar själv för gör man det åt han blir han galen) han gjorde värkeligen allt, bråka med Adrian så han blev ledsen....ja oj oj....till på det så kom jag mig i säng rätt sent igår och Adrian som inte så bra på natten så jag sov kanske 2-3timmar, brukar annars få sova runt 4-5timmar.

Sen skulle vi ju iväg till södertälje oxå, Adrian sov bara 1timme på dagen brukar sova 3, så han var gnällig....Elias bajsade ner sig när han var ute och lekte. Rgnet öste ner nästans hela dagen, kl.19.00 somnade Adrian och Elias slocknade på soffan runt 17,30....nu sover dom och kl närmar sig 23.00 oj måste gå och sova nu...sen kväll i kväll igen hoppas ungarna vaknar med solskenshumör och inte åskmolnen imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0